Εικοσιτρία χρόνια ενασχόλησης με τα φυτά και σχεδόν δεκαπέντε χρόνια υπηρέτες του πράσινου, των φυτών και του κήπου, έχουμε πλέον ταυτίσει το όνομά μας με την ποιότητα στα υλικά και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Αναπτυχθήκαμε, εξελιχθήκαμε, μεγαλώσαμε, και αναπόφευκτα μεταφερθήκαμε στο νέο μας χώρο στις Αφίδνες τα τελευταία έξι χρόνια. Σε πενταπλάσιες εγκαταστάσεις από τις προηγούμενες (22.000 m2) είμαστε πλέον περισσότερο από έτοιμοι να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στα προϊόντα του κήπου. Οι νέες μας εγκαταστάσεις διαθέτουν άπλετο χώρο για παρκάρισμα, προσεκτικά μελετημένη διαρρύθμιση, εύκολη πρόσβαση και φυσικά φαρδείς διαδρόμους και ράμπες για πρόσβαση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Με δική μας παραγωγή 72 ειδών φυτών και περισσότερα από 1000 είδη κατάλληλων για την Ελλάδα φυτών άριστης ποιότητας που εισάγουμε από Ιταλία και Γαλλία είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί στις τιμές μας και στις προσφορές μας. Κωνοφόρα, καλλωπιστικά, φοινικοειδή, ανθοφόρα, καρποφόρα, θάμνοι, κάκτοι, πόες και υδρόβια, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε πολύ μεγάλη ποικιλία ειδών, χρωμάτων και μεγεθών για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε κήπου.

Εντός του καταστήματος 500 τετραγωνικών θα βρείτε προϊόντα από τις πλέον γνωστές εταιρίες, αλλά και δικές μας επιλογές συνδυασμού τιμής-ποιότητας. Προγραμματιστές και υλικά αυτόματου ποτίσματος για πλήρη ανάπτυξη αρδευτικού συστήματος είτε πρόκειται για το μπαλκόνι σας ή και για γεωργική καλλιέργεια. Αντλίες, ηλεκτροβάνες, εκτοξευτήρες νερού, σύνδεσμοι, φίλτρα, ακροφύσια, λάστιχα άρδευσης και φρεάτια. Μηχανές κουρέματος, πριόνια, μπορντουροψάλιδα, χλοοκοπτικά, θαμνοκοπτικά και χορτοκοπτικά, ηλεκτρικά και βενζίνης κατάλληλα για το πιο μικρό παρτέρι ή ακόμα και για γήπεδο. Ψεκαστήρες, ποτιστήρια, σποροδιανομείς, κλαδευτήρια, πάσσαλοι και στηρίγματα, εργαλεία γενικής αλλά και εξειδικευμένης χρήσης, ανέμες, λάστιχα και πιστόλια ποτίσματος περιμένουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του ερασιτέχνη αλλά και του επαγγελματία κηποτέχνη.

Εισαγόμενες τύρφες και χώματα, αποστειρωμένα και εμπλουτισμένα, σε συνδυασμό με τα καλύτερα λιπάσματα, αλλά και τις συμβουλές του εξειδικευμένου προσωπικού μας εγγυούνται την καλή ανάπτυξη και υγεία των φυτών σας και του κήπου σας. Επίσης προωθούμε τη βιολογική καλλιέργεια με υποστήριξη σε βιολογικές παγίδες εντόμων και παρασίτων αλλά και βιολογικά-οργανικά λιπάσματα.

Γλάστρες και ζαρντινιέρες, πλαστικές και πήλινες, μεταλλικές και ξύλινες ή ακόμα και κρεμαστές σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών είναι έτοιμα να γεμίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού ή του κήπου και να την ομορφύνουν με το διάκοσμο τους. Σε συνδυασμό με μεταλλικές βάσεις που δεν σκουριάζουν δίνουν άλλη πνοή σε μπαλκόνια και αίθρια. Μεγάλη ποικιλία φωτιστικών, σιντριβανιών, πήλινων, feng shui διακοσμητικών και άλλων αξεσουάρ για τον κήπο σας περιμένουν για να τα συνδυάσετε με τα φυτά σας και τις ιδιαίτερες γωνιές του κήπου σας.

Εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάτες της επιχείρησης αναλαμβάνουν μελέτες αρχιτεκτονικής τοπίου και αρδευτικών συστημάτων αλλά και κάθε εργασία στον κήπο σας.

Σαν επιχείρηση σε συνεχή συνεργασία με την εκπαίδευση και πάντα συμμέτοχοι στην περιβαλλοντική αγωγή δεχόμαστε επισκέψεις σχολείων στα πλαίσια περιβαλλοντικών προγραμμάτων, απασχολούμε συνεχώς ασκούμενους γεωπόνους και δίνουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους.

Σας περιμένουμε να σας παρουσιάσουμε όλα μας τα είδη προσωπικά και να σας καθοδηγήσουμε στις επιλογές σας ώστε να είναι κατάλληλες για τον κήπο σας, τη βεράντα σας, το σαλόνι σας.