Άσπερμη ποικιλία κόκκινου-ροζ χρώματος, πολύ παραγωγική και πρώιμης ωρίμανσης.
Ιδιαίτερη ποικιλία τόσο για τα ποιοτικά της
χαρακτηριστικά, όσο και για την παραγωγικότητά της |
Στην χώρα μας καλλιεργείται σε περιορισμένο βαθμό ενώ η κυρίως καλλιέργειά του γίνεται, στην Ισπανία και
τη Νότια Αφρική
|
Η ρώγα του σταφυλιού είναι μεγάλη και τραγανή σε
θερμοκρασίες πρόψυξης |
Γεύση: έχει ωραίο
άρωμα και γεύση που θυμίζει έντονα την γεύση του Μοσχάτου, όταν είναι
ώριμη |