Φυσική τύρφη ορεινών ελών που χρησιμοποιείται κυρίως στην κηπουρική, ανθοκομία, λαχανοκομία και την κτηνοτροφία.
Είναι το ιδανικό
υπόστρωμα για τη
βελτίωση των χαρακτηριστικών του φυσικού βιολογικού
αργιλλώδους ή αμμώδους εδάφους |
Χρησιμοποιείται επίσης για την
αποθήκευση λαχανικών, φρούτων, βολβοδών αλλα και σαν στρωμνή για
ζώα και πουλερικά |
Οργανική ουσία | 92-96% |
pH οξύτητας | (Η2Ο) 3,2-4,5 |
Ηλεκτρική αγωγιμότητα | < 0,6 mS/cm |
Βασικό συστατικό: | Τύρφη σφάγνου |
Προτεινόμενος τρόπος χειρισμού
| Αερίστε πριν τη χρήση
|
Προφυλάξεις ασφαλείας | Δεν υπάρχουν |