Είναι η πιο καλλιεργούμενη ποικιλία στη χώρα μας και αντέχει επάνω στο δέντρο μέχρι, τον
Μάρτιο.
Περιβάλλον πολύ παραγωγικό δέντρο που θέλει τροπικό, υποτροπικό κλίμα με ήπιους χειμώνες και θέσεις, χωρίς άνεμο |
Γεύση η σάρκα τους είναι ευχάριστη γλυκιά και
τραγανή με ιδιαίτερο άρωμα
είναι μεγάλα, σφαιρικά, χωρίς κουκούτσια με μεγάλο ομφαλό και έντονο
πορτοκαλί χρώμα στη φλούδα |
Χρήσεις καταναλώνονται περισσότερο, νωπά ως φρούτα |