Η αχλαδιά ως δέντρο, αντέχει τις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά είναι
ευαίσθητο στην ξηρασία.
Ο καρπός
της έχει μέτριο μέγεθος με σχήμα αχλαδόμορφο και χαρακτηρίζεται, μεσόψιμη ποικιλία ως προς την ανθοφορία.
Φλοιός μέτρια
παχύς χρώματος κίτρινου με ελαφρά μαυρο-κόκκινη απόχρωση και ανοιχτο-κόκκινη, στο μέρος που βλέπει ο ήλιος |
Γεύση: η σάρκα της είναι λευκή, μέτρια συνεκτική,
χυμώδης, γλυκιά με ευχάριστη γεύση και αρωματική |
Χρήσεις: θεωρείται πολύ καλή ποικιλία για την παρασκευή κονσερβών, εκλεκτής ποιότητας |